Procesarea cardurilor

Manual de utilizare

Stimați colegi,

Prin intermediul acestui site puteți transmite Casei Județene de Asigurări de Sănătate Satu Mare numărul cardului cu probleme, iar răspunsul îl primiți prin email. Pentru că au apărut foarte multe erori, pentru o cât mai bună gestionare, am decis să folosim un cont cu datele furnizorului de servicii medicale. Acest cont conține numele furnizorului și adresa de email unde se primește răspunsul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Satu Mare. De aceea, pentru a putea folosi acest site, trebuie să vă creați un cont.

După încărcarea paginii principale, se apasă butonul Furnizorii de servicii medicale.

Dacă aveți contul creat, vă introduceți în tabelul albastru-deschis numele de utilizator și parola, apoi apăsați Autentificare. Se va deschide pagina de administrare a contului.

Dacă nu aveți contul creat, apăsați butonul Cont nou pentru a vă crea un cont nou. Vi se vor cere informațiile necesare creării contului (numele dumneavoastră, numele de utilizator, parola și adresa de email). Adresa de email trebuie să fie unică, pentru că ea este folosită și la recuperarea parolei. După ce ați completat câmpurile, apăsați butonul Înregistrare. După înregistare, veți fi tranferat spre pagina unde vă veți introduce numele de utilizator și parola.

Dacă v-ați uitat datele de autentificare, apăsați butonul Recuperarea parolei. Vi se va cere adresa de email folosită, unde veți primi informațiile solicitate.

După autentificarea în contul dumneavoastră, aveți trei opțiuni:

1. Să trimiteți un card spre deblocare Casei Județene de Asigurări de Sănătate Satu Mare. Pentru ușurința procesării cardului, este necesar să scrieți și numele pacientului. Iar la numărul cardului să aveți grijă să fie scris corect, altfel nu poate fi prelucrat.

2. Apăsând butonul Modificarea datelor furnizorului de servicii medicale, vă puteți schimba datele contului.

3. În partea de jos puteți urmări starea cardurilor trimise.

Aplicația efectuează verificări, printre care și de securitate, de aceea este posibil să vă ceară totul de la început. Nu este eroare, ci sunt măsuri de precauție.

Vă mulțumim.

înapoi